Vi ønsker at flere folk, vil spise fisk fra danske farvande. Fisk er godt, fisk er sundt, så længe havet bliver behandlet skånsomt.

Den Grønne Kutter gør ikke forskel på folk

I hjertet af København finder du os, bag en disk der bugner af havets råvarer. Vi står i vores grønne overalls og med store smil, for vi møder tidligt hver dag for at du skal blive inspireret til at spise mere fisk og skaldyr.

Den Grønne Kutter har kurs mod et grønnere havbrug og vi forhandler derfor skånsomt fangede fisk og skaldyr. Vi støtter og samarbejder med lokale fiskere, og har generelt et fokus på det danske farvand, men tilbyder også råvarer fra mere fjerne farvande. Vi arbejder med et sæsonbetonet sortiment og vejleder glædeligt i valget af vores forskellige fisk og skaldyr — Således at du får mere med hjem i posen end blot fisk og skaldyr. Vi ønsker, at når du lægger din vej forbi Torvehallernes Grønne Kutter, så føler du dig klædt på til at gå hjem i køkkenet.

Hvem er bag roret?

Hos Den Grønne Kutter er vi en herlig flok, som har det til fælles at vi elsker at have hænderne i den ferske friske fisk og skaldyr. Vi er beriget med elever fra Fiskeriskolen i Thyborøn, en enkelt fynbo, nogle cand. et-eller-andet og mere til, men alle med de kompetencer til fælles at vi gerne vil imødekomme dig med inspiration og rådgivning, så vi får udbredt mere fisk, skaldyr og godt humør til folket.

Kaptajnerne

Det er de to venner Baha og Yasser, som med deres sans for kvalitet og bankende hjerter for fiskeri, der står bag Kutteren. Baha har sin baggrund i revision, mens Yasser har været i fiskebranchen mere end ti år — og han har tilmed giftet sig ind i en lollandsk fiskerfamilie.